pühapäev, mai 4

Sushiõhtu


Sushit ma armastan, aga seni olen vaid proffide poolt valmistatut nautinud. Nädalavahetusel külas käinud sõbranna aga pani mõtte idanema, et täitsa ise võiks ka proovida teha. Ja tehtud saigi :)

Tegime makisid kurgi, lõhe ja krabipulkadega. Kõige keerulisem protseduur oli minu jaoks riisi keetmine, juhindusin siinjuures Nami-namis olevas õpetusest. Ainult selle tundidepikkuse leotamise jätsin vahele, kuna aega polnud. Üks apsakas jooksis ka läbi muidugi, ostetud wasabipulbri segamise ajaks, ütlesid köögikaalu patareid üles. Tunde järgi tehtud pasta sai pisut kangevõitu aga sündis süüa siiski :)

1 kommentaar:

Tullia ütles ...

Sa oled väga ettevõtlik, ma pole küll seda katsetanud.